donderdag 27 maart 2014

Zeeland

Gisteren een dagje naar Zeeland geweest. 
Wat was het lekker aan het strand lopen. 
Het water stond laag dus je kon heerlijk over het harde stuk lopen. 
Maar de boten komen aan Vlissingen wel heel dicht langs de kust dan hoor. 
Wat zou het mij fijn lijken om hier te wonen, al was het alleen maar om lekkere wandelingen te maken als er verder bijna niemand op het strand is. 
Deze huisjes zijn daar natuurlijk ideaal voor maar het schijnt dat je die alleen per week kunt huren. Dit aanzicht heeft ook wel iets buitenlands. 
Het heeft trouwens nog een voordeel om hier te wonen, 
je woont dan dicht bij Jeanet van het blij dat ik brei blog. Gisteren hadden we helaas geen tijd meer om daarlangs te gaan. Had graag nog in haar winkeltje willen snuffelen. Als je in Zeeland bent moet je daar echt tijd voor vrij maken en even langs Arnemuiden rijden, doe het dan wel voor je naar het strand gaat anders ben je net als ik te laat. Volgende keer kom ik aan Jeanet. 
Wel hebben we tussen de middag heerlijk geluncht in dit restaurant. We waren eerst een uurtje langs de zee gelopen toen hebben we hier geluncht met uitzicht op zee en daarna weer terug gelopen. Al met al een heerlijk dagje gehad en vandaag is het weer gewoon werkendag. 

3 opmerkingen:

 1. O zó dichtbij en dan toch niet even langskomen ? :-)
  Misschien een volgende keer!

  En je hebt gelijk hoor, het is echt heerlijk wonen hier!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja sorry Jeanet, was vastbesloten om opde terugweg bij je aan te gaan maar het was zo heerlijk op het strand. Mijn man wilde ook nog ergens gaan vissen maar dat is ook niet gelukt. We hopen binnenkort weer een keertje te gaan en dan kom ik langs. En wat het wonen betreft ben jaloers op je, alleen lag ik gisteren wel vroeg op bed want zeelucht maakt hongerig maar ook slaperig.

   Gr Rianne

   Verwijderen
 2. Soms hoeft het inderdaad niet meer te zijn een heerlijke wandeling, lekker eten...zalig
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen