maandag 17 maart 2014

Rondbreinaalden

Dit weekend eigenlijk niet veel gebreid. 
Mijn man was jarig dus we hebben zijn verjaardag gevierd. 
Zaterdag eerst lekker samen naar de Griek geweest en zondag de dag dat hij echt jarig was gezellig zijn verjaardag gevierd. 
Ook heb ik dit weekend rondbreinaalden besteld. 

Het zijn toch die van Knitpro geworden. Gelijk maar diverse maten naaldpunten en verschillende lengtes kabel besteld. Dan kan ik alle kanten uit. Heb dadelijk van 3 tot en met 5 alle hele en halve maten. 3,25 en 3,75 vond ik een beetje onnodig die gebruik je denk ik nooit. Dus wordt weer wachten bij de brievenbus. 
Vandaag nog even buiten aan de gang het weer is nog steeds mooi dus het kan nog even. 

4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met de verjaardag van je man.
  Zelf heb ik de symphonie set van knit pro. Ik moest wel wennen aan de scherpere punten, maar nu wil ik niet anders meer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank u. Ja die scherpere punt is juist fijn voor kantbreiwerk. Ik moest eerst wennen aan de rechte naalden, maar ben nu met een gewone rondbreinaald die dus kromme naalden heeft bezig en vind ik echt niet fijn meer. En van het losgaan bij het schroefdraad heb ik nu ook geen last meer. Moet alleen nog iets verzinnen voor het goed opbergen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik brei niet graag met rondbreinaalden. Maar ja voor die kleine popjes is dat ook niet echt nodig. Nu nog wachten op je nieuwe aanwinsten. Spannend.
  grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sokken brei ik ook gewoon op 5 naaldjes hoor, die magic loop vind ik niet fijn om te breien.

   Verwijderen