vrijdag 28 februari 2014

Japanse Golven 2

Mijn sjaal Japanse golven begint al op te schieten. 
Het gaat sneller dan ik dacht. Het is ook een heel leuk patroon van Monique Boonstra om te breien. 
We moesten vanochtend toch weg met de auto dus ik zeg tegen mijn man rijden we gelijk even naar een wolwinkel daar om nieuwe wol en addi of knittpro rondbreinaaldpunten en kabeltjes te halen. Dit weekend breekt de carnaval hier los en omdat ik toch niet ga dacht ik kan ik mooi met iets nieuws beginnen.
Nou vergeet het maar. Knittpro of Addi hadden ze niet en lacewol hadden ze nog nooit van gehoord, kantbreien wat is dat? 
Notabene een winkel die drops verkoopt ook niet. Erg jammer. In de andere winkel zeggen ze dan ook nog nee moet je via internet bestellen. Dan denk ik wil je nu wat verkopen of niet. Dus ga nu maar weer via internet aan de gang en als ik weer ergens een dagje of een paar daagjes weg ben zoek ik daar weer weL wat leuks op. In zeeland weet ik zoiezo al een hele leuke winkel te zitten, dus als we die kant opgaan moeten we even langs Arnemuiden. 
Voor iedereen die carnaval gaat vieren, hele fijne e gezellige dagen.

3 opmerkingen:

 1. Je vordert goed hé. Wat mooi. Spijtig dat je geen wol hebt gevonden.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik koop mijn wol bij een hele leuke nieuwe breiwinkel in Eindhoven, je wordt er super geholpen en er zijn talloze leuke voorbeelden te zien en van de meeste wol zijn proeflapjes zodat je beter kunt zien hoe het uit kan pakken. Ook is er een gezellig breicafe elke donderdagavond.. en mocht je er niet heen kunnen gaan dan kun je met een gerust hart hier bestellen ook de addi hebben ze.
  www.bloemendalwol.nl

  Groetjes Astrid
  http://breien-als-verslaving.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooo, dat had ik moeten weten, ik kwam net uit de buurt van Eindhoven vandaan. Voor mij is dat een dik uur rijden dus ga je niet zomaar even naartoe. Ik ga zowiezo op de site kijken bedankt.

   Verwijderen