woensdag 5 februari 2014

Breit lekker

Wat eigenlijk niet de bedoeling was ben ik nu toch aan het doen. Het breit zo lekker. 
Ik zou eerst de sjaal padua windsbraut afbreien maar pak nu toch steeds naar de rose sjaal Japanse Golven. Het is zo'n fijn patroon en breit zoooo lekker dat ik eigenlijk niet na hoef te denken. Een geniaal ontwerp van Monique Boonstra. 
Ik ben dus eigenlijk na een goede avond al zo ver, en de golven zie je ook al lopen. Benieuwd welke sjaal ik nu het eerst af heb. 

4 opmerkingen:

 1. Dat ziet er zo heerlijk zacht uit. Niet moeilijk dat je daar graag aan verder werkt.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Danielle, het is ook heerlijk zacht en dan een patroon waarbij je bijna niet hoeft te denken, zalig gewoon.

   Gr Rianne

   Verwijderen
 2. Aan deze was ik dus ook begonnen en heb een bol wol er in verwerkt, was eigenlijk dus al een eind, op de helft. Prachtig ontwerp inderdaad alleen ik heb zo'n hekel aan die twee steken samen breien achterin de steek dat ik die toeren vervloekte ( sorry), nu is er een hele lieve vriendin van me die hem voor me af aan het breien is omdat ik hem nog steeds half in de kast had liggen.
  Als ik weer kant gaan breien dan waak ik er voor dat die steek er niet bij zit maar ik blijf het prachtig vinden die laceshawls en ik wil het toch echt nog leren en ook sokken breien. MOcht je willen weten wat ik nu brei: ik heb ook een blog:
  http://breien-als-verslaving.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Astrid,

   Heb op je blog gekeken en me als het goed is gegaan als volger aangemeld. Wat een mooie dingen maak je ook. Zou willen dat ik meer tijd had en gewoon 24/7 kon breien. Op internet zijn toch zoveel mooie dingen te vinden.

   Gr Rianne
   Ik blijf je volgen.

   Verwijderen