maandag 3 februari 2014

Foto


En dan het probleem. 
Hoe maak ik van deze sjaal een mooie foto die de sjaal mooi laat uitkomen. 

Nou ben ik niet zo heel handig met fotos maken maar met behulp van een bezemsteel en een paar fietsen kan ik in elk geval laten zien dat hoe de sjaal er een beetje uitziet en vooral dat het eigenlijk fijn kant is geworden.

4 opmerkingen:

 1. Prachtig zeg.. ik ben vorig jaar met een laceshawl gestart maar het is niet mijn ding, een vriendin breit nu mijn andere helft af. Toch vind ik het prachtig en wil nog een poging wagen ooit, zelf ben ik meer van het fair isle breien.. Bij je intro zie ik herkenning, ook ik had destijds op school geen geduld en mijn breiwerk was een ramp alles veel te hard aangetrokken en balnde in de hoek, Vorig jaar ook weer opgepakt en brei nu veel en ben ontzettend nieuwsgierig naar nieuwe technieken en uitdagingen.. ik ga je volgen, leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Astrid,
   gelukkig ben ik dus niet de enige, bij mij was het grootste probleem dat ik die naalden onder mijn oksels moest houden en dat ging dus echt niet. Tranen met tuiten gehuild en na moeten blijven om het wel goed te leren. Alleen daardoor al zou je nooit een naald meer aanraken. Maar als de zusters me nu zouden zien, wat ze misschien wel doen maar dan van boven, hoop ik dat ze trots zouden zijn.

   Verwijderen