dinsdag 7 oktober 2014

Sokken

Deze week een paar nieuwe sokken opgezet. Ik was eigenlijk nog met een paar oranje gemeleerde bezig maar vond ten eerste de wol niet mooi. Is wol van de Aldi en zitten allemaal pluizen op, en vond de kleur niet echt super. 
Nu een paar opgezet in de elastische meilenweit wol die ik vorig voorjaar in Duitsland heb gekocht. 


De sjaal van mijn man is zover af dat alleen de finishing touch nog moet, hier wil ik stof tegenaan maken maar twijfel nog steeds, ga ik ook vandaag of morgen proberen. 
En als het goed is komt er eind deze week nog een pakketje ongeverfde sokkenwol binnen die ik dan lekker kan gaan verven, de bedoeling is om daar ingebreide sokken mee te maken uit een boekje wat ik deze week heb gekocht, alleen wil ik eigenlijk mijn basispatroon aanhouden. Moet nog even kijken hoe ik dat ga doen. 

Deze wol heb ik het weekend geverfd, het is 433 meter eigengesponnen fries melkschaap.
Toch weer heel wat gebeurt deze week. 
Oja ga hoogstwaarschijnlijk ook nog op 25 of 26 oktober naar de breidagen in Zwolle, weet het nog niet zeker maar heb er zin in. 

2 opmerkingen:

 1. Ja, Aldi wol of deze wol, er zal wel een groot verschil zijn !!!! Heel mooi. Hopelijk kom je eruit hoe je de sjaal moet afwerken.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Daniëlle, ik ben al te verwend haha. De sjaal verder afwerken gaat niet door, de stof is tekort, maar daarover volgende keer meer.

   Gr Rianne

   Verwijderen