dinsdag 28 oktober 2014

Druk, druk, druk

Deze week eigenlijk best druk geweest. Moet eigenlijk zeggen dit weekend. 
Begon vrijdag al. Toen ben ik heerlijk naar de breidagen geweest. Heb fotos gemaakt maar die staan nog op mijn telefoon. Als ik ze over heb gezet plaats ik ze erbij. 
Heb daar ook even kennis gemaakt met Wieke van Keulen. Die maakt toch zulke mooie fair isle sjaals. Moet je beslist eens oo haar site bekijken. 
Heb eigenlijk niet zo heel veel gekocht. Had afgesproken met Ivonne van Bollekes en gelijk gevraagd of ze voor mij sokkenwol mee wilde brengen. Dus dat gekocht, 2 paar sokkennaalden. 1 set nieuwe punten maat 3 die ik gebroken had, nu in het ijzer 1nieuwe kabel en nog wat kleurtjes wolverf. Onderweg naar huis nog ergens lekker gegeten. 
Toen zaterdag was het feest van de drumfanfare, werd ik gehuldigd. 35 jaar lid. 
En zondag ben ik aan de slag gegaan. Want een deel van die wol moest toch geverfd worden. Ook omdat ik zaterdag hoorde dat ik 8 november weer op een hobbydag mag staan. Dus ik met de potjes en pannen aan de slag met dit als resultaat. 
Ben er weer zeer blij mee.
Nu snel weer aan de slag, want je begrijpt wel die mooie wolletjes moeten ook sokken worden maar dan moet wel eerst in huis wat gedaan zijn. 

4 opmerkingen:

 1. Nou Rianne, ik moet denk ik bij je in de leer komen. Ik heb ook verf gekocht en wil zo graag mijn eigen wol verven en mijn eigen ontworpen patronen hier in gaan verwerken. Ik zie dat je ook met Noors breien bent begonnen. Dat is wat ik het liefste doe. Groetjes Astrid. http://breien-als-verslaving.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou ben ook pas begonnen met verven hoor Astrid. Is wel heel leuk om te doen. En ja dat Noors breien is ook heel leuk en een uitdaging. Ga mooie sokken krijgen hoop ik. En dat samen met mijn eigengeverfde wol, ook nog uniek.

   Gr Rianne

   Verwijderen
 2. Dat was een zalig weekend zo te lezen. Ik denk dat je haast niet kan wachten om met je zelf geverfde wol te gaan breien. Ben weer benieuwd naar het resultaat.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou Daniëlle, ze kijken me wel heel verleidelijk aan. Maar eerst deze afmaken waar ik nu mee bezig ben. En dan de volgende, maar de patronen liggen al uitgeprint.

   Gr Rianne

   Verwijderen