dinsdag 7 juli 2015

Nieuwe hobby

Ja u leest het goed. Ik heb er weer een nieuwe hobby bij. 
Ik blijf wel dichtbij de rest hoor. Ik ben gaan weven. Heeft me altijd al getrokken en nu zag ik de Ashford Rigid Heddle Loom en dat was het. Niet zo'n groot gevaarte (dacht ik) in de kamer en toch een leuk resultaat. 
Nu ben ik binnenkort jarig dus wilde dat graag voor mijn verjaardag. Maar omdat ik altijd in de vakantie verjaar en zoiets niet altijd op voorraad is hebben we hem maar op tijd besteld met als resultaat dat ik nu al kan weven. Dit is het eerste resultaat. Ben er eigenlijk best trots op. Nu nog wat katoen scoren om meer te oefenen maar hier bij het kruidvat waar nu mooie kleurtjes in de aanbieding zijn hebben ze niks. Nog even zoeken dus. 
Volgende keer meer hierover. 

3 opmerkingen:

 1. Jouw nieuwe hobby is dus weven, je kan er heel mooie dingen mee maken, maar ik wil leren spinnen en mijn eigen wol maken om mee te breien en dat ga ik binnenkort leren. Ik kijk er nu al naar uit. Je maakte al een heel mooi doek of is het een sjaal? Er zal vast nog meer volgen lees ik, toon je het dan weer?
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja was al heel lang mijn wens en die is nu eindelijk uitgekomen.
   Spinnen doe ik ook heb al een wiel vanaf mijn 14de. Als u een nieuwe aanschaft er zijn er tegenwoordig waar je extra dun mee kunt spinnen, isschien een aanrader.

   Verwijderen
 2. Wat een mooie foto's. Ik heb altijd al eens een willen hebben! Bedankt voor het delen.

  BeantwoordenVerwijderen