dinsdag 23 juni 2015

Kistje kunst

Deze week niet zo heel veel gedaan. 
Ben eerst begonnen met wolletjes opruimen. 
Alle restgarens die nog bruikbaar zijn opgebold en daar een klein kunstwerkje van gemaakt in mijn kistje kunst. 

het kistje is bijna vol. Bovenin en die blauwe in het midden is kantgaren de rest sokkenwol. En als je het zo ziet zitten denk je hé daar kan ik nog wel leuke sokjes mee maken. Dus gelijk weer een bolletje eruit de sokkennaaldjes erbij en een paar sokjes gebreid. 

Deze keer een zelfverzonnen patroon in maat 18/19.
Zo leuk om te maken die kleine sokjes. 
Aan mijn zijden sjaal nog niet heel veel meer gedaan. Ben bang dat hij te klein gaat worden. Dan moet ik hem uithalen en een ander patroon zoeken. Wil ook weer verder met mijn fair isle doek. En ik heb nog veel meer plannen. Of die er ooit van gaan komennis de vraag, maar dromen mag. Tot volgende keer

4 opmerkingen:

 1. Leuk kistje kunst heb je daar gevuld met allemaal leuke kleurtjes wol, hier kan je nog heel veel mee maken. De sokjes die je bezig bent hebben weer een heel leuk patroontje!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank u Rita, ja zelfs met het kantgaren heb ik wilde plannen. Nu nog kijken of dat lukt.

   Verwijderen
 2. Je sokjes met het zelf verzonnen patroon zijn leuk geworden. Ja, je kunt zoveel maken het is soms moeilijk kiezen waar je het eerste aan begint:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Anita. En ja weer iets leuks verzinnen valt niet altijd mee maar ik ga wellicht iets echt heel anders ermee doen. Komt tijd komt raad zeggen ze altijd dus komt wel goed.

   Verwijderen