woensdag 4 november 2015

Te lang geleden.

Ooooooo, ik schaam me diep. 
Wat is het lang gekeden dat ik iets heb geschreven. 
En nee geen smoes is goed genoeg om hier te vertelken. 
Ik moet het gewoon doen. Ik weet wel het is een heerlijke zomer geweest, de fotis laden gaat niet altijd even gemakkelijk. En belangrijker nog: wat is het fijn om achter mijn weefgetouw te zitten., nou zijn dat genoeg smoezen of niet. 
Ik heb intussen wel een programmaatje gedownload om mijn fotos wat te bewerken en mijn naam erop te zetten want ik merkte tich dat iedereen zo met mijn fotos aan de haal konden gaan. Niet dat ze er iets mee kunnen maar toch het idee dat iemand anders met jou werk loopt te pronken is niet fijn. 
Wel het weven gaat buiten verwachting goed.  En wat is dat lekker ontspannend om te doen. Heb al 4 leuke kussens gemaakt die uiteraard ook weer te koop zijn. En daarvoor enkele theedoeken, waarvan ik er zelfs al 1 verkocht heb. 
Dit is een foto van de kussentjes. 
Helaas kan ik nu geen foto's meer erbij zetten omdat het orogramma ze steeds niet laad. Waarom dat begrijp ik dus ook steeds niet ga dat nog eens uitvogelen. 
Op mijn facebook houd ik wel van elk projectje foto's e.d. bij dus u zou ook daar kunnen kijken en u aanmelden als liker. 
Als u zoekt op riannesbreiwerk bij facebook kunt u mij vinden. 
Ga binnenkort hier ook nog veel meer plaatsen en hopelijk met foto's. 
Hoop dat jullie mijn blog toch nog in de gaten houden maar heb wel gezien dat jullie mij niet zijn vergeten wat heb nog regelmatig bezoekers gehad. Mijn dank hiervoor. 
Nu lekker aan de slag en hoop vandaag ook nog 2 sjaals van mijn getouw af te halen. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten