vrijdag 19 september 2014

Hobby-doe-dagen

Vandaag is het zover. 
De hobby doe dagen bij tuincentrum Sonneveld in Wagenberg. 
Ik sta gepakt klaar om er naar toe te gaan. Komt eigenlijk nog wel veel bij kijken bij de voorbereiding. Maar heb verschillende breiwerkjes op de pennen staan. Paspoppen schoon en alles in doos en box gedaan. Dus we kunnen er tegenaan. 
Als u tijd heeft, ik ben er alleen vandaag. Kom gerust een kijkje nemen. 

5 opmerkingen:

 1. Beste Rianne,
  Je werk is in het echt nog veel mooier dan op je blog. Ik ga mijn haakwerk snel afmaken en snel mijn breipennen weer erbij pakken. Bedankt voor de inspiratie en het gezellig praatje.
  Groetjes, Sandy (fan 2 uit Hooge)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Sandy,

   Vond het hartstikke leuk om je te ontmoeten. Ook heel leuk dat ik fans heb die zo dichtbij blijken te wonen. Hoop nog wat van je werk te kunnen bewonderen.

   Gr Rianne

   Verwijderen
 2. Hoi Rianne,
  Ik vond het net als Sandy (bekende van mij) heel leuk om jou en je werk in het echt te zien. Ook ik vond je werk ik in het echt mooier dan op de foto's, vooral de kleuren zie je in het echt veel beter! Leuk om op die manier werk van anderen te zien en natuurlijk het gezellige praatje. Ga gauw weer verder met mijn breiwerk, fijn weekend nog!
  Groetjes, Lindy (vermoed fan 1 uit Hooge?)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Lindy,

   Idd fan nr 1 uit hooge, leuk dat ik zo wereldberoemd ben op hooge. Leuk ook om volgers van mijn blog te ontmoeten en erachter te komen dat ze zo dichtbij wonen. Bedankt dat jullie zo massaal uit hooge kwamen kijken.

   Gr Rianne

   Verwijderen