dinsdag 23 september 2014

Druk weekend

Dit weekend een zeer druk weekend gehad. 
Vrijdag begonnen met de hobby doe dagen. 
En wat leuk dat er dus gewoon mensen goedendag kwamen zeggen die mijn blog lezen. Was helemaal verbaasd, gewoon mensen uit mijn eigen gemeente die mijn blog volgen. Helaas kon ik er zaterdags niet staan want het was zo leuk. Het was ook wel vermoeiend, maar dat kwam natuurlijk ook omdat ik afgelopen week zo hard gevallen was dat alles zeer deed. Maar als er weer iets te doen is ben ik zeker weer van de partij.

Dit was mijn kraampje. 
Nou en toen gingen we zaterdag met het werk van mijn man weg. De zaak bestond 50 jaar en we gingen op verassingsreis. 
En hoe leuk, we gingen naar Brugge. En wat hebben ze in Brugge, kant, kant en nog eens kant. Zo mooi om te zien, en al die winkeltjes, ik had tijd tekort, wil ik zeker nog eens terug daarnaartoe. 
En waar ze kant hebben hebben ze ook strengetjes zijde, dus kon ik dat toch niet weerstaan. 
Ik heb 2 strengetjes van deze gekocht, zit in totaal 500 meter op. Moet nog eens goed gaan verzinnen wat ik ervan ga maken. Moet voor die prijs wel iets heel moois worden. 
Gisteren maar even rustig aan gedaan ben ook nog met een poncho voor een klein meisje bezig dus daar wat aan gehaakt. 
Hij schiet al lekker op
Nu weer over tot de orde van de dag, was ophangen, stofzuigen en nog wat van die dingen. Niet mijn grootste hobby maarja het hoort erbij, daarna weer lekker aan de hobby. 

2 opmerkingen:

 1. Wat had jij een mooi standje !!! Je hebt zo te lezen best een leuke dag gehad.
  Zaterdag is de verrassingsreis ook goed meegevallen. Ja Brugge is een mooie stad hé. En met veel te veel mooie winkeltjes.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Daniëlle, het was een heel leuk weeked en Brugge is echt heel mooi. Alleen jammer dat ik door die val toch heel veel pijn had. Moet zeggen na de avondshow hebben ze een taxi gesteld waar ik ook in mee terug naar de bus mocht, want die mogen Brugge niet in. Hadden ze toch nog top geregeld.

   Verwijderen