dinsdag 19 augustus 2014

Brrrrr.

Wat een weer deze week zeg. Blij dat ik geen vakantie heb. 
Nog anderhalve week en dan hebben we 2 weken vakantie. Heerlijk in de rustmodus, lekker breien en gewoon doen waar we zin in hebben. Hoop dat het dan beter weer wordt. 
Dit weekend is mijn ....tintengrijssjaal afgekomen. 
Ik heb hem ook al geblockt maar hij is nog niet losgehaald. 

Nu dus echt verdergegaan met mijn Queen Anne sjaal. Weet nog steeds niet wat ik ga maken van de streng roodhout die ik voor mijn verjaardag heb gehad. Wil er eigenlijk iets bijzonders mee maken en heb zoveel ideetjes,  dat het gewoon te moeilijk kiezen is. Maar komt goed. Ook hebbik nu een stel restjes liggen en denk steeds, daar moet ik toch ook wat mee kunnen. Moet ik nog eens goed over denken. Kleine kleedjes kan natuurlijk ook altijd nog.
Of bewaren, ik wil n.l. een soort breicaf√© of iets dergelijks gaan doen aan huis en dat ik mensen dan ook help met kantbreien. Wellicht dat ik ze dat kan leren met restjes. Zoveel plannen, kom nog tijd tekort . 

3 opmerkingen:

 1. Hoi rianne,ik heb geen blog,maar volg de jouwe met de leuke kantsjaals,diegene die je nu klaar hebt,is bij mij bijna af,wat ik met restjes maak is de mitered eyelet shawl,erg leuk om met restjes te doen,liefs corrie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor je idee. Weet niet of je vaker halfronde hebt gebreid en dan geblogr, maar pas op dat je de onderrand niet te ver uitrekt want dan kom je met de cirkel niet meer uit. Ben hier met blocken echt 5 uur bezig geweest.

   Gr Rianne

   Verwijderen