dinsdag 11 november 2014

nog meer sokken en sokjes

Ook deze week stond in het teken van de sokken. En dat gaat nog wel even zo blijven. Ik heb wilde plannen. Haha. 
Deze week begonnen met sokjes maat 22. Wilde mijn man hebben voor kraamkado. 
Dus ik aan de slag. Nou die kleintjes zijn zo gebreid. 

Zaterdag naar de hobbydag hier bij de bloemenzaak, moest nog een klein stukje van de sok breien. Ik dacht dat doe ik daar wel. 
Dus rond de middag dat sokje afgemaakt, denk ik leg hem wel in mijn kraam. Liggen er 5 minuten in. Verkocht. Dat ging snel. Maar toen moest ik dus opnieuw aan de gang. Gelijk nieuwe op de pennen gezet, deze zijn intussen ook al af.


 En dat allemaal op naalden die ik eigenlijk niet fijn vind breien, maar mijn carbonnaalden van knittpro zijn terug naar de fabriek. De overgangen waren niet helemaal lekker en nu had ik in Zwolle dezelfde 1 maat kleiner gekocht en die waren veel gladder. Mocht ik de oude terugsturen, was de eerste serie en zat een productiefout in. Nu moet ik dus wachten op mijn nieuwe naaldjes.
Op de hobbydag heb ik verder nog een paar sokken verkocht die ik nog moet breien. En ik moet nog een paar sokken mt 25 breien. Dus het sokkenbreien gaat nog even door, daarna ben ik van plan om nog wat verschillende maten te breien zodat ik als ik ergens op een hobbydag mag staan ik wat verschillende heb. 
Dit was mijn kraam op de hobbydag.
Ook hadden jullie nog wat fotos tegoed van de breidagen in Zwolle. 
Nu weer aan de slag, want ook mijn pennetjes wachten weer. 


2 opmerkingen:

  1. Je hebt het er maar druk mee, ja dat is handig op voorraad breien, je bent nu lekker bezig en straks heb je een voorraadje. Veel liefs:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja die gaat goed. Tof dat ze zo goed verkocht worden. Ze zijn dan ook zo mooi.
    Grtjs
    daniëlle

    BeantwoordenVerwijderen